Art-de-vinci.dk forhandler Amsterdam akrylmaling og akvarelmaling i et væld af farver og varianter

Art-de-vinci.dk er ikke bare en webshop for kreative sjæle, men også et atelier ved Viborg, der afholder spændende produkt- og teknikkurser. Her undervises af selveste grundlæggeren af Art-de-vinci.dk, samt flere andre dygtige gæsteundervisere. Har du derfor en trang til at udfolde dig kreativt, kan www.art-de-vinci.dk hjælpe dig på vej med både udstyr og kurser!

Amsterdam akrylmaling til hobbyister og kunstnere

Du finder naturligvis akrylmaling i det brede sortiment hos Art-de-vinci.dk, blandt andet fra mærket Amsterdam. Amsterdam akrylmaling produceres af det hollandske firma Royal Talens og kommer i to forskellige produktserier på www.art-de-vinci.dk. Disse hedder Amsterdam akrylmaling og Amsterdam acrylic ink, og de har hver især forskellige karakteristika. Amsterdam akrylmaling fås i størrelserne 20 ml, 120 ml og 500 ml og har et meget stort farvekort på 90 smukke farver, der inkluderer metallic, pearl og reflexfarver. Selve malingen Amsterdam akrylmaling er en lækker cremet maling, der har en høj lysægthed og derfor er egnet til professionelle. Lysægthed er en indikation på, hvor god farven er til at modstå lys, og dermed hvor lidt den falmer over tid. Amsterdam acrylic ink har mange af de samme egenskaber som Amsterdam akrylmaling, dog med enkelte forskelle. Farvekortet består i stedet af 56 håndplukkede farver, og malingen i sig selv er en tyndere konsistens. Dette gør den blandt andet egnet til en airbrush eller en kalligrafi dip-pen.

Slip kreativiteten løs med udvalget af akvarelmaling

Kunsten at male med akvarel gøres selvfølgelig også mulig med udvalget af akvarelmaling fra Art-de-vinci.dk. Akvarelmaling på www.art-de-vinci.dk fås blandt andet fra mærket Ecoline, der er en flydende akvarelmaling, men ligeledes fra mange andre brands. Sennelier, Faber-Castell eller Derwent fås alle i større eller mindre æsker med fine farve af fast akvarelmaling. Du kan jo ikke male uden udstyr, så netop derfor forhandles der ligeledes mange forskellige værktøjer, som egner sig til den unikke akvarelmaling. Pensler er der masser af. Find et varieret udvalg af for eksempel taklon, kolinsky, daggere, riggere og vandpensler. Alle pensler fås desuden med både naturlige eller syntetiske hår. Sidst men ikke mindst kan du ikke udføre din kunstneriske egenskaber uden det rigtige papir at udfolde sig på. Find derfor både rough, coldpressed og hotpressed papir i høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med på www.art-de-vinci.dk.

Kunst og kunstnerisk udfoldelse bør nemlig være tilgængeligt for alle, uanset niveau, alder og prisklasse! Find derfor dit nye malerudstyr eller et spændende kursus, hvor du måske kunne lære noget, du ikke allerede vidste, hos Art-de-vinci.dk.