Ansigtsmasker og flydende håndsæbe fra Badeanstalten

Badeanstalten forhandler et stort udvalg af produkter, der er udviklet med henblik på velvære og selvforkælelse. Deres ansigtsmasker gør f.eks. din hud blød og lækker og giver et friskt udseende. Noget andet, der hører til din daglige plejerutine, er “traditionel flydende håndsæbe”. Badeanstalten har måtte eksperimentere, før de fandt den helt rigtige opskrift på gammeldags håndsæbe i flydende form. De har nemlig valgt at lave den af rene, forsæbede olier uden sulfater. Badeanstaltens er dog lykkedes med deres mission, og på samme måde har de formået at udvikle ansigtsmasker, der passer til forskellige hudtyper. De forhandler tilmed også vægbeslag, der matcher sæberne, så du kan gøre deres sortiment til en naturlig del af indretningen.

Ansigtsmasker er en kilde til velvære

Ansigtsmaskerne i Badeanstaltens sortiment renser, stimulerer, forfrisker eller strammer op. Hvert brev passer til én behandling. Peel-off masken fordeler du med fingrene, og når du lægger de andre på, er det lettest med en pensel. Maskerne er egnede til veganere, og i følge badeanstalten.dk gør ansigtsmaskerne følgende for dig:

Okker Gokker ansigtsmasker er opstrammende og beregnet til moden hud. De fjerner overskydende hudfedt og urenheder. Siliciumindholdet forbedrer overfladestrukturen i huden. Slap af i det kvarter, masken skal virke, og opnå velvære.

Bølgelængde ansigtsmasker er peel-off masker med alger og tang til alle hudtyper. De stimulerer blodomløbet og fjerner døde hudceller og urenheder. Du får en sund glød og kan mærke, at din hud er blevet blødere. Nyd livet i de 10 minutter, masken skal sidde på. Bagefter peeler du den af.

Flydende håndsæbe til de flittige hænder

Du bruger dine hænder rigtig meget i løbet af en dag, men husker du at takke dem for det? Det er nu på tide, da Badeanstalten har lavet gode, gammeldags håndsæber i flydende form. En vigtig del af flydende håndsæber er det bløde skum, og det kostede mange forsøg at få det frem uden sulfater. Det er imidlertid lykkedes for det ihærdige team, og de flydende håndsæber kan også både bruges til kroppen, og så er de velegnede til veganere.

Flydende sæbe – Hvid te er til dig, der vil have et eksklusivt look med gult og sort på dit badeværelse. Den er sammensat af forsæbet kokosolie og glycerin med ekstrakt af hvid te, og duften har en tone af citrus. Placer den flydende håndsæbe ved din vask, og få den eventuelt monteret i det gyldne vægbeslag.

Flydende sæbe – Aktivt kul er til din mand eller kæreste og det sorte passer i stilen. Det aktive kul virker rensende, og de æteriske olier giver en sød og syrlig duft af appelsin, citron og citrongræs. Overrask ham med den flydende håndsæbe ved hans vask, og tilkøb eventuelt også det sorte vægbeslag.

Find den type ansigtsmaske, der bedst imødekommer dine behov, og kombiner denne med flydende håndsæber og matchende vægbeslag på www.badeanstalten.dk.