Alt til hus og hjem hos din online isenkræmmer

Et væld af udstyr til køkken, badeværelse og bolig køber du hos isenkræmmeren. I haven har du havemøbler, parasol og fuglehus – også fra isenkræmmeren. Der findes el-artikler til utallige gøremål i hjemmet: belysning, køkkenmaskiner, støvsugere, strygejern og ting til personlig pleje. Plus ledninger, elpærer, batterier og hvad der ellers kræves for at få apparaterne til at fungere – det har isenkræmmeren også.

En isenkræmmers sortiment kan være så stort og mangfoldigt, at det kan være direkte overvældende at vandre rundt i en fysisk butik for at finde det, du har brug for.

Ekram.dk – din online isenkræmmer

Men hos en isenkræmmer på nettet kan du sidde i ro og mag i dit eget hjem og studere de mange produkter af den art, du har brug for. Du kan læse detaljerede specifikationer og sammenligne forskellige muligheder. En online isenkræmmer, der er værd at besøge, er ekram.dk, som har et omfattende sortiment af isenkræmmer varer.

Kvalitetsprodukter til hele huset

Ekram.dk forhandler et stort udvalg af kvalitets tilbehør til hjemmet – til nytte og til dekoration, med og uden elektricitet. Sortimentet af køkkenudstyr indeholder både gængse og gammelkendte elektriske køkkenmaskiner som brødristere, blendere, håndmixere m.m. og nyere opfindelser som airfryer og sous vide. Og du kan naturligvis også købe gryder, pander, røreskåle, grydeskeer og køkkenknive her. Når maden er tilberedt, kan du servere den på et bord dækket med tallerkener og bestik fra ekram.dk, som fører mange kendte mærker.

Til badeværelset tilbydes bl.a. brusere og bruseforhæng, el-tandbørster, barbermaskiner, hårtørrere og andet til personlig pleje. Tunge haveredskaber forhandles ikke, men ekram.dk sælger mange andre ting til haveejere: havemøbler, blomsterkrukker, grill, vandkander og små planteskeer.

Også til rejse, ferie og fritid

Ekram.dk leverer kort sagt produkter til hele matriklen, både indendørs og udenfor. Sågar også ting du kan bruge uden for hjemmet, for ekram.dk sælger nemlig også kufferter, køletasker, luftmadrasser og andet, der er nyttigt på en rejse.

På ekram.dk kan du købe mærkevarer fra Georg Jensen, Bodum, Braun og Nilfisk, eller du kan vælge brands, der er billigere, men stadig af god kvalitet.

Du kan betale med Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og MobilePay, og pengene bliver først trukket, når varen er afsendt. Levering sker med GLS og er gratis ved køb over 449 kr. Øvrige priser ses på hjemmesiden. Du kan også købe og afhente i de fire fysiske butikker, der er i Hørsholm, Helsinge, Helsingør eller Farum.