Alt du skal vide om Zwilling Four Star knive

Måske du allerede har hørt lidt om Zwilling Four Star knivserien, der er kendt for deres høje kvalitet og at de kan holde i mange år? Hvis ikke så kan du her i artiklen læse meget mere om de skarpe og perfekt afbalancerede knive, med ergonomisk greb, som udfører præcisionsskæring uden lige!

Historien bag

Det er ikke en ny kniv på markedet, og serien Zwilling Four Star kom først på markedet tilbage i 1976. Dengang var det en fuldt smedet kniv, hvis håndtag var støbt af polypropylen, samt en tang, der strakte sig ind i håndtaget. Zwilling Four Star skabes på samme måde i dag, og udmærker sig blandt andre knivserier gennem deres balance mellem krom- og kulstofindhold. Foruden støbningen og materialet, ses også udformningen, hvor V-Edge-slibningen har betydning for den spidse vinkel på det stabile knivblad, der sørger for at kniven nemt glider gennem materiale.

Vedligehold og opbevaring

Når man har en så fin kniv som Zwilling Four Star – hvad enten du tænker at skaffe blot en enkelt eller en hel serie – så er det naturligvis nødvendigt med særligt vedligehold og opbevaring, så de holder længst muligt! Knivene skal vaskes i hånden med minimum brug af opvaskemiddel og derpå tørres. Til daglig vedligeholdelse bruges strygestål, og ved sløvhed skal der stærkere slibeværktøjer til. Opbevaring af knivene kunne eksempelvis være i en knivblok eller en knivmagnet.

Zwilling, ægte kvalitet!

Zwilling Four Star knivene har været til siden 1976, men Zwilling blev varemærket helt tilbage i 1731 – der jo er væsentligt tid før. Det vil altså sige at du har med et mærke at gøre, som har eksisteret i næsten 300 år! Igennem den lange levetid er det derfor forståeligt at Zwilling har indsamlet masser af erfaring indenfor knive og generelt køkkenredskaber. Mærket er en af de største og ældste, med et bredt sortiment af køkkenknive!