Wellness kommer i mange udgaver – blandt andet som recovery boots!

Kender du til konceptet recovery boots? Måske du har prøvet det en enkelt gang i forbindelse med wellness – måske det er noget, der er helt nyt for dig. Recovery boots fungerer ved, at du får en stor luftfyldt støvle på begge ben, der dækker fra fod til lår. Kamre i støvlen betyder, at dine ben vil få en form for massage, mens man sidder med dem på, der blandt andet er med til at skubbe væske væk fra benene, så du kan restituere godt.

Det betyder altså også, at recovery boots både kan fungere godt for dig, der gerne vil prøve noget nyt med restitutionen mellem dine træninger, men det kan også være relevant for dig, der måske ikke er sportsaktiv, men døjer med blandt andet udfordringer med hævede lymfer i benene. Lymferne er væskefyldte, og det er noget af det, der i nogle tilfælde kan lindres med recovery boots.

Wellness i fokus i eget hjem

Det er altid skønt, når man kan rykke wellnessoplevelsen hjem. Godt nok er der noget helt særligt ved at tage i spa eller på et wellnessophld ude af huset, men det er praktisk, hvis du kan gøre noget af alt det gode for dig selv i hjemmet. Godt nok kan du måske få svært ved at give dig selv en ordentlig fodmassage, men så er det måske netop, at en tur i recovery boots kan føles lækkert.

Det er også muligt at få støvlerne i en udgave med varme i, så du får yderligere komfort. Wellness er en individuel ting, så du skal finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig at gøre på en dag, hvor det er dit velvære, der er i fokus. Du kan se de mange forskellige wellnessprodukter på hjemmesiden, hvor du også kan se et stort udvalg af recovery boots.